NZRaG
New Zealand Roleplaying and Gaming forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

PHP error

 
Post new topic   Reply to topic    NZRaG Forum Index -> Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
grrrlshapedthing



Joined: 19 Apr 2011
Posts: 6
Location: Lower Hutt

PostPosted: Sat Apr 23, 2011 9:05 pm    Post subject: PHP error Reply with quote

I got the following php error when thrying to post a reply. the reply was posted but it looked like it didn't. I am on Linux Mint9 and using Google chrome browser


Code:
Could not insert new word

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('29', 0)

Line : 209
File : functions_search.php
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nzChris



Joined: 27 Apr 2011
Posts: 0

PostPosted: Fri Apr 29, 2011 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

snap - I am getting the same thing. I am using Firefox 4 though

And I don't know if it is related but I have sent several messages now and it still shows me as having a Post Total of 0.
Back to top
View user's profile Send private message
Luke
Site Admin


Joined: 24 Jan 2006
Posts: 2697

PostPosted: Fri Apr 29, 2011 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Me too. Both on posting and edits. Must be some forum wide glitch.
_________________
Playing: Doomstones (WFRP2e); Shades of Terra (Exalted: Dragonblooded)
Running: Thousand Thrones (WFRP2e)
Planning: Incarnadine Crucible (Exalted: Alchemicals); Tale of Twin Kings, Angels of Death and the Lover Who Stole All Things (Exalted 1e)
Back to top
View user's profile Send private message
Enigma



Joined: 10 Feb 2006
Posts: 148
Location: Zanarkand

PostPosted: Mon May 02, 2011 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Snap - me too. Only with Win 7 and IE 9. Been happening since 20 Apr (at least). Also noticed that the dates against forums on the forum page are not truly reflecting when a message was last posted to them. Catastrophe! First PSN gets hacked and destroys my sanity ... and now this ... wibble wibble wibble. Enough said Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Glock-9mm
Site Admin


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 885

PostPosted: Tue May 03, 2011 10:20 am    Post subject: Reply with quote

I have contacted Squee and he will look into the issue.

He may just update the board so expect a small ammount of down time.
_________________
Running: No Kingdom for Old Men [PF]
Playing Dans Pathfinder Game Glock-9mm's Blog Click Here
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NZRaG Forum Index -> Questions All times are GMT + 13 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group