NZRaG
New Zealand Roleplaying and Gaming forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Unable to reply

 
Post new topic   Reply to topic    NZRaG Forum Index -> Questions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Anarchangel



Joined: 25 Jan 2006
Posts: 2501
Location: Los Angeles (ex Wellington, ex Christchurch)

PostPosted: Fri Jun 30, 2006 6:59 pm    Post subject: Unable to reply Reply with quote

I got a 500 Error when attempting to reply in the flat wanted thread. FYI.

Edit:
Seems to have fixed itself.

Edit:
And now it's doing it again (18:19)
_________________
Playing: Dresden Files RPG, 4e.
Running: Nothing.
Planning: Con games (Echoes, DitV & Hot War for Day After Ragnarok), Psi*Run, Action City!.
Writing: Outta the Walls, A Certain Kind of Decision, FATE Deadlands, other games.
My LJ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Flamebunny
Site Admin


Joined: 19 Jan 2006
Posts: 140
Location: Skulking in the Underdark

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Ill get squee to look into it and update you tonight Smile
_________________
Yesterday i discovered That lighter fluid works well on Drow Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Anarchangel



Joined: 25 Jan 2006
Posts: 2501
Location: Los Angeles (ex Wellington, ex Christchurch)

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 11:52 am    Post subject: Reply with quote

It hasn't happened since Confused
_________________
Playing: Dresden Files RPG, 4e.
Running: Nothing.
Planning: Con games (Echoes, DitV & Hot War for Day After Ragnarok), Psi*Run, Action City!.
Writing: Outta the Walls, A Certain Kind of Decision, FATE Deadlands, other games.
My LJ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Adrexia



Joined: 19 Jan 2006
Posts: 2117
Location: Wellington

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 6:46 pm    Post subject: Reply with quote

It happened to me too... same circumstances. I then couldn't access the site at all for two hours or so.

I think it was on friday.

Also hasn't happened since.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
squee



Joined: 19 Jan 2006
Posts: 85
Location: Wellington

PostPosted: Tue Jul 04, 2006 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

I suspect database issues at the hosting provider.

This has happened before quite some time ago, when the database server was overloaded and in need of an upgrade or offload.

If it happens again, let me know and I'll post a trouble ticket with them...

Thanks!

- Squee
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    NZRaG Forum Index -> Questions All times are GMT + 13 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group